Guanya el Lot de productes i experiències de la Fundació Escó!

Aquest Nadal, a la Fundació Escó sortegem un lot molt especial, format per més d’una vintena de premis. Podràs brindar amb vi del Priorat, veure Barcelona des de Les Golondrines o endur-te a casa una fantàstica làmina de disseny. Compra la teva butlleta (Preu: 1 euro)!

El Lot de productes i experiències de la Fundació Escó s’entregarà íntegrament al número que coincideixi amb les tres últimes xifres del número guanyador del Sorteig del Nen -del proper 6 de gener de 2016- i la persona guanyadora s’endurà a casa els 23 premis!

[huge_it_slider id=”4″]

Aquest lot és simbol de l’equip de la Fundació Escó: original, acollidor i accesible, ple d’idees i energia. Tots els productes i experiències que en formen part sorgeixen de la col·laboració desinteressada de molts amics i amigues de la Fundació Escó que han aportat el seu granet de sorra per tirar endavant aquesta iniciativa. Tu també pots col·laborar! Amb la compra de butlletes ens ajudes a finançar els projectes d’acció social que duem a terme des de la Fundació Escó al barri del Raval de Barcelona.

Vine a buscar la teva butlleta!

Emporta’t un talonari i ajuda’ns a arribar més lluny!

T’esperem al Carrer Sant Ramon 2, 2n 1a. Barcelona. Com arribar?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *