Atenció a la dona

Oferim un espai d’acollida, formació i acompanyament per a la millora de la inserció social i cultural de les dones del barri.

Atenció a la dona

  • L’Espai d’Acollida és un espai d’escolta i acompanyament que vol afavorir l’apoderament de la persona perquè afronti de forma autònoma la seva participació social i laboral. Ofereix recursos, assessorament i informació de forma directa i individualitzada (accés a ordinadors, orientació laboral, suport en gestions…) des del nostre local, a peu de carrer.
  • L’Espai Dona és un espai de creixement per a dones de 18 a 65 anys, preferentment del barri del Raval o del Districte de Ciutat Vella, que presenten un o més indicadors de risc d’exclusió social i que per la seva situació social, econòmica i/o personal no poden accedir als recursos normalitzats de la ciutat. A través de diferents tallers i activitats, pretén oferir eines i recursos per enfortir les capacitats de les dones perquè siguin agents actius del seu propi projecte vital.
  • El Pis Pont El Caliu és un recurs d’habitatge d’acollida per a famílies monoparentals en situació de risc d’exclusió social. Ofereix a aquelles mares amb fills que ho necessitin, un espai on poder residir durant un temps de forma estable, a la vegada que es treballen altres aspectes personals: la salut, la feina, la formació o la cura de la família.