‘Fundació Escó: 30 anys d’acció social al Raval’

‘Fundació Escó: 30 anys d’acció social al Raval’ és una exposició retrospectiva que vol commemorar el 30è aniversari del primer Casal-Menjador d’Estiu de la fundació. A través d’un recorregut fotogràfic i un divertit joc de l’oca, l’exposició dóna a conèixer la història de la fundació des dels seus orígens l’any 1984 fins l’actualitat.

El passat divendres 9 de maig s’inaugurà l’exposició, en un acte que va comptar amb l’assistència de gairebé un centenar d’amics i amigues de la Fundació Escó i amb la participació del Sr. Pau Robert, President de l’entitat, la Sra. Mercè Homs, Regidora de Ciutat Vella, i la Sra. Dolors Gordi, Secretària de Família de la Generalitat de Catalunya.

DSC_0390

Fes click aquí per veure totes les imatges

Durant l’acte, també es va fer l’entrega de premis del I Concurs Literari de la Fundació Escó. En la categoria infantil, la guanyadora ha estat la Solvey Guerrero -participant de l’esplai Escó- i, en la categoria adulta, l’Esperança Riera -voluntària del taller d’alfabetització-. Després d’un homenatge molt especial al Sr. Pau Robert per la seva implicació al llarg de llarg de tants anys, l’acte va concloure amb una copa de capa, obsequi de les bodegues MasTinell.

Moltes gràcies a tots i totes pel vostre suport!

L’exposició romandrà oberta durant tot el mes de maig al Casal de Barri Folch i Torres (C. Reina Amàlia, 31. Barcelona). Es podrà visitar de dilluns a divendres de 9 a 21 hores.