Traspàs de Josep Puyol, President de la Fundació

DSC_0121

 

Traspàs de Josep Puyol Mor,
President de la Fundació Escó
i patró de l’entitat des dels seus inicis.


Volem transmetre el condol a família i amics.
Des de la Fundació Escó tindrem molt present el seu record.

 

 

El Josep ha estat patró de la Fundació des dels seus inicis, ocupant el càrrec de Secretari de l’entitat des de 1991. Des d’aleshores, diversos presidents han impulsat el treball de la fundació des del capdavant del Patronat. L’últim d’ells ha estat el Josep, que des de l’any 2014 ha representat institucionalment la Fundació Escó. Moltes gràcies, Josep, per la teva dedicació durant aquests 26 anys.

Llicenciat en Dret i Màster en Assessoria Financera Europea, el Josep ha estat consultor empresarial, assessor d’emprenedors i Director Financer d’un holding d’empreses internacionals del sector químic. També ha treballat com a professor de l’Escola de Pràctica Jurídica i del Secretariat Jurídic de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, sense oblidar mai la seva tasca al tercer sector. El Josep ha estat membre i assessor de diverses fundacions, col·laborant també els darrers anys amb Acció Solidària Contra l’Atur en tasques d’assessoria.

Des de la Fundació Escó volem expressar el nostre profund i sincer agraïment amb aquest petit homenatge fotogràfic del seu pas per la Fundació. Tindrem molt present el seu record.

DSC_1071 DSC_1135 DSC_0183 DSCN0488

DSC_0056DSC_0580

DSC_0041DSC_0178

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *